O Monte Bú

Kapacita míst v restauraci je přibližně 150, na zahrádce 90. Pro různé firemní akce, oslavy a večírky umožňujeme pronájem tří salonků.

Ve všední dny u nás kromě klasické nabídky najdete také nabídku tří poledních menu, které servírujeme mezi 11. a 14. Hodinou.

Monte Bú se pyšní rozsáhlou sbírkou exkluzivních rumů z nejrůznějších koutů světa, které můžou hosté ochutnat při řízené rumové degustaci vedené rumovým sommeliérem.

Pochutnat si můžete na rumech z Dominikánské republiky, Guatemaly, Venezuely, Nikaragui, Trinidadu a Tobaga, Portorika, Ekvádoru, Martiniku, Panamy, Peru, Guyany, Jamajky, Barbadosu, Kuby, Indického oceánu, Amerických Panenských ostrovů, Kolumbie, Antiguy, Kostariky, Mexika, Svaté Lucie, Svatého Kryštofa, Brazílie, Filipín, Fidži, Karibiku, Guadeloupe a Réunionu.

Exkluzivně jsme pro vás připravili i nabídku steaků z naší zrárny, které si můžete čerstvě řezané a vakuově balené odnést s sebou domů. Naše prémiové vyzrálé steaky si můžete připravit sami na grilu doma nebo na zahradě s přáteli. K masům vám přidáme i tipy na grilování od našeho šéfkuchaře, aby byl váš chuťový prožitek maximální.

Během roku pro naše hosty připravujeme speciální nabídky a akce, mezi které tradičně patří valentýnské menu, steakové degustace, venkovní grilování a další.

Měli jsme tu čest u nás již dvakrát přivítat šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha a nedávno také šéfkuchaře a porotce soutěže MasterChef Česko Miroslava Kalinu, kteří pro naše hosty připravili a osobně vařili speciální degustační menu doplněné o vybraná francouzská a italská vína.

O nás

Šéfkuchař Viktor Kalaš

Naši kuchyni má nově na starost absolvent francouzské kulinářské akademie Paula Bocuse v Lyonu Viktor Kalaš. Vedení kuchařů ani mezinárodní kuchyně mu není cizí. Za svou kariéru byl kuchařem a šéfkuchařem v několika restaurací jak v Česku, tak ve Francii, Německu a Irsku, včetně těch michelinských.

S Monte Bú má Viktor velké ambice. Nechce konkurovat jen brněnským podnikům, ale jeho cílem je dostat Monte Bú na republikovou úroveň. Jaká je jeho vize do budoucna? Aby lidé z druhého konce republiky neváhali nasednout do auta a strávit čtyři hodiny na dálnici, jen aby mohli ochutnat náš steak.

Viktor Kalaš

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář