I letos vás zveme na jedinečný gastronomický zážitek, který jsme s pečlivostí a vášní vytvořili právě na Valentýna.
Jako Amuse bouche jsme pro vás přichystali Mandlovou kroketu s Uruguay svíčkovou, mizunou a ponzu. Následně vás budeme hýčkat předkrmem, Carpacciem z lososa s fritovanými lilky a bazalkou, hovězí svíčkovou s malinovým balsamicem a křupavým pečivem.
Pro potěšení širšího okruhu gurmánů jsme pro vás připravili výběr z dvou hlavních chodů. Pro milovníky masa máme Filet mignon steak s grilovaným bílým chřestem, květákem romanesco a omáčkou barolo. Pečeného mořského vlka plněného krevetami s grilovanou středomořskou zeleninou a bazalkovým salmoriglio pro ty, co preferují lehčí pochoutky.
Sladká tečka na závěr našeho menu představuje Ganache z bílé čokolády s jahodovým korpusem, žloutkovou oplatkou a osvěžujícím dračím ovocem.
Celé menu jsme snoubili s vynikající víny od Korek Wines, zahrnující převážně italské, ale i německé a české vína, jako jsou Sauvignon Blanc, Negroamaro IGP Salento a Chardonnay GR NO. 6.
I tentokrát doporučujeme rezervovat stůl telefonicky na +420 778 545 778 nebo online.
Přejeme vám nádherný Valentýn a těšíme se na vaši návštěvu.
Welcome Drink
Prosecco Rosé DOC
BiancaVigna, Veneto, Itálie, Brut0,1 l
Amuse Bouche
Mandlová kroketa, Uruguay svíčková, mizuna, ponzu
Vinné párování
Chardonnay GR NO. 6
Piálek & Jäger, Nový Šaldorf, Česká republika, 2016 0,05 l
Předkrm
Carpaccio
Losos s fritovaným lilkem a bazalkou, hovězí svíčková s malinovým balsamicem, křupavé pečivo s červenou řepou
Vinné párování
Vernaccia di San Gimignano DOCG
Vincenzo Cesani, Toskánsko, Itálie, 2020 0,05 l
Hlavní chod maso
Filet mignon steak
Bílý chřest na grilu, květák romanesco, omáčka barolo
Vinné párování
Negroamaro IGP Salento
Vigneti Calitro, Puglia, Itálie, 2017 0,05 l
Hlavní chod ryba
Pečený celý mořský vlk
Plněný krevetami, grilovaná středomořská zelenina, bazalkové salmoriglio, domácí focaccia s cherry rajčátky
Vinné párování
Emily Chardonnay Frizzante
IGT Verona, Musella, Veneto, Itálie, 2018 0,05 l
Dezert
Ganache z bílé čokolády
Jahodový korpus, žloutková oplatka, dračí ovoce
Vinné párování
Sweety (Sauvignon Blanc)
Edelsüß, Weingut Julius, Rheinhessen, Německo, 2018 0,05 l
Celé menu
Cena za menu s masem1090 Kč
Cena za menu s rybou1190 Kč
Cena vinného párování550 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.