Nastartujte první dny v tomto roce poctivou kuchyní plné zvěřiny. Letos jsme si pro vás připravili úžasná jídla.
Jako předkrm jsme připravili Lamb Fillet Rossini, tedy krém z husích jatýrek Foie Gras, jehněčí svíčkovou na bruschettě, višňovým chutney a rozmarýnovým olejem. Jako polévku jsme si připravili Bažantí vývar plný masa s vaječnou sedlinou, a zeleninou Julienne.
Z hlavních chodů můžete vybírat hned z několika možností.
Pokud byste si dali něco tradičního, připravili jsme Srnčí řízečky v marinádě z pečeného česneku a limetkové kůry, pečenými Grenaille a domácí tatarkou s nakládanou stříbřitou cibulkou, jako další chod pro vás máme Dančí guláš s liškami na másle, špekovým knedlíkem a opečenou feferonkou.
Nechybí ani oblíbený Steak z jelena s ostružinou připravený formou Sous vide doladěný na grilu. Podáváme ho s ostružinovou omáčkou, macerovaným rybízem v ginu a opečenými ricottovými nočky s majoránkou.
Jako třešinku na konec doporučujeme kávu s naším Císařským trhancem se švestkovým chutney, rozinkami v karibském rumu a makovou zmrzlinou.
Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Přejeme dobrou chuť a těšíme se na vás.
Předkrm
Lamb Fillet Rossini
krém z husích jatýrek Foie Gras, jehněčí svíčková na bruschettě, višňové chutney, rozmarýnový olej 239 Kč
Polévka
Bažantí vývar
vaječná sedlina, zelenina julienne, maso z bažanta 109 Kč
Hlavní chod
Srnčí řízečky
v marinádě z pečeného česneku a limetkové kůry, pečené Grenaille, domácí tatarka s nakládanou stříbřitou cibulkou 385 Kč
Dančí guláš
lišky na másle, špekový knedlík, opečená feferonka 340 Kč
Steak z jelena s ostružinou
Sous vide doladěný na grilu, ostružinová omáčka, macerovaný rybíz v ginu, opečené ricottové nočky s majoránkou 345 Kč
Dezert
Císařský trhanec
se švestkovým chutney, rozinky v karibském rumu, maková zmrzlina 155 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.