Jarní hodování je tu!
Přijďte si k nám pochutnat na svěží nabídce plné jara.
Ani letos u nás nesmí chybět menu plné svěžích jarních bylinek. Co jsme si tentokrát připravili? Opět si budete moci pochutnat na jednom nebo klidně i celém menu.
Jako polévku jsme si pro vás připravili Krém z medvědího česneku s oříškovými krutony a kerblíkem. Dalším chodem jsou Závitky z hovězí bresaoly, plněné slanou ricottou, krémem z jarní cibulky a bruschettou z domácího pečiva. Tento chod je vhodný jako předkrm a nebo také jako chuťovka k červenému vínu.
Na výběr máte hned ze dvou hlavních chodů. Prvním je Supreme z kukuřičného kuřátka s musseline bylinkovou omáčkou, hráškovým pyré a mladým špenátem. Druhým chodem je pak Rolovaný králičí hřbet s mandlovou nádivkou, batátovým pyré, jarní zeleninkou a demi glace.
A nebylo by to kompletní meníčko, pokud bychom nepřipravili dezert. Tentokrát je to Mille feuille s vanilkovým krémem, čerstvými malinami, červeným rybízem a ostružinou.
Už víte, na co máte chuť? My na všechno. Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.
Těšíme se na vás.
Polévka
Krém z medvědího česneku,
oříškové krutony se slaninou, kerblík 115 Kč
Předkrm
Závitky z hovězí bresaoly
plněné slanou ricottou, krém z jarní cibulky, bruschetta z domácího pečiva se špenátovým máslem 245 Kč
Hlavní chod
Supreme z kukuřičného kuřátka,
mousseline bylinková omáčka, hráškové pyré, mladý špenát 365 Kč
Rolovaný králičí hřbet
s mandlovou nádivkou, batátové pyré, jarní zeleninka restovaná na másle, demi glace 395 Kč
Dezert
Mille feuille
s vanilkovým krémem, čerstvými malinami, červeným rybízem a ostružinou 179 Kč
Rezervace stolu
Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.