Užijte si tolik oblíbenou zvěřinu v Monte Bú.

Nastartujte první dny v tomto roce poctivou kuchyní plné zvěřiny. Letos jsme si pro vás připravili úžasná jídla.

Jako předkrm jsme připravili Jelení tataki s brusinkami a jalovcem, dalším chodem je Bažantí vývar s vaječnou sedlinou, zeleninou julienne a masem z bažanta.

Z hlavních chodů můžete vybírat hned z několika možností.

Pokud byste si dali něco tradičního, připravili jsme Řízek z divočáka v česnekové marinádě s loupanými grenaille brambůrkami s pažitkou, jako další chod pro vás máme Srnčí steak s demi glace s jalovcem a šípky, bramborovou kroketou, černým kořenem a citronovou trávou.

Nechybí ani tradiční Kančí guláš s feferonkou a domácím karlovarským knedlíkem nebo Bažantí prsíčka ve slanině s konfitovanými bramborami s cibulí, mladým špenátem a demi glace.

Jako třešinku na konec doporučujeme jeden z našich dezertů, které najdete v jídelním lístku.

Rezervujte si u nás stůl na tel.: +420 778 545 778 nebo online.

Přejeme dobrou chuť a těšíme se na vás.

Předkrm:

  • Jelení tataki
    brusinky, jalovec, pečivo 225 Kč

Polévka:

  • Bažantí vývar
    vaječná sedlina, zelenina julienne, maso z bažanta 95 Kč

Hlavní chody:

  • Řízek z divočáka
    v česnekové marinádě, loupané grenaille s pažitkou 245 Kč

  • Srnčí steak
    demi glace s jalovcem a šípky, bramborová kroketa, černý kořen, citronová tráva 390 Kč

  • Kančí guláš
    s feferonkou, domácí karlovarský knedlík 265 Kč

  • Bažantí prsíčka
    ve slanině, konfitované brambory s cibulí, mladý špenát, demi glace 295 Kč

Venison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte BúVenison weeks at Monte Bú

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář