rok 2020

V Monte Bú jsme si pro vás připravili vyladěné akce na celý rok 2020! Na co se můžete těšit?

Tento rok je ve znamení steakových degustací, díky kterým se s námi podíváte kolem světa a ochutnáte to nejlepší ze steakových velmocí. V lednu začínáme Španělskem a hovězími steaky Ibérico. Ty pochází z plemen Casina, Alistana a Sayaguesa a zrají v naší vlastní zrárně 21 dní. V únoru se posuneme na východ do země vycházejícího slunce. Japonské Wagyu Kobe je tím nejexkluzivnějším masem na světě, a ačkoli jej máme i v klasické nabídce, díky této degustaci jej vyzkoušíte i v jiných podobách. ...

Celý článek

Kalendář akcí 2020

srpen 2019

Už se stává tradicí, že téměř každý rok zveme do našeho steakhousu na Kraví hoře známého a vyhlášeného kuchaře, aby předvedl své umění i našim hostům.

V minulosti to byl dvakrát např. Zdeněk Pohlreich, majiteli restaurací obávaný a fanoušky oblíbený šéf z televizního pořadu Ano šéfe. Loni v říjnu u nás vařil své šestichodové menu šéfkuchař a porotce MasterChef Česko, pan Miroslav Kalina. Večer to byl opravdu zážitkový, každý z chodů byl sommeliérem KOREK Wines Michalem Vavřichem pečlivě spárován se skvělými víny z Itálie, Francie i Izraele.

Celý článek

Pohlreich, Kalina, Punčochář

červen 2019

Léto je konečně tu a to znamená, že nastal čas koupání, párty ale také grilování s přáteli. Grilování jsme si pro vás připravili i my a to jedinečným způsobem, který má u nás v Monte Bú svou premiéru. A to navíc formou all you can eat, tedy „sněz kolik můžeš“.

Churrasco Rodízio je název způsobu servírování hovězího i jiných mas a mořských plodů. Ty se opékají ve speciálním grilu na šavlích, které se otáčejí a udržují tak maso šťavnaté.

Celý článek

Churrasco Rodízio

březen 2019

V Monte Bú máme vlastní zrárnu hovězího masa, kterou můžete vidět oknem v salonku v levé části naší restaurace.

Zrárnou se pyšníme jako jediný steakhouse v Brně a právě z tohoto masa náš šéfkuchař odřezává všechny steaky, které si objednáte. A steaky jsou přesně tím, proč k nám zákazníci chodí nejraději. Tak jsme už delší dobu přemýšleli, jak vám to naše vyzrálé maso přiblížit ještě více.

Celý článek

Skvělý steak doma na grilu? S přehledem!

Rezervace stolu

Rezervaci můžete provést vyplněním formuláře nebo telefonicky na +420 778 545 778.

Rezervační formulář